Meerdijk app verklapt eerste overlevenden GTST zomercliff

24 juli 2017 15:11 | soap | Door Televizier

GTST-fans weten na de zomercliffhanger één ding zeker: er gaan doden vallen in Meerdijk. Via de app wordt de identiteit van het slachtoffer langzaam bekend.

Het gros van de cast is betrokken bij de brand in dorpshuis Boks en dankzij Jef Alberts weten we dat er minstens één dode te betreuren valt. Wie de dans ontspringt, wordt duidelijk in de speciale Meerdijk app waarin spelers iedere week exclusieve previews kunnen vrijspelen. 

Job leeft nog

De eerste overlevende is Job Zonneveld (Jord Knotter). Hij was boven aan het sporten in Boks toen de brand uitbrak. Zijn zus Rikki ging nog speciaal naar hem op zoek, waardoor ze zelf in levensgevaar kwam. Op de app bleek echter dat de krachtige Job zonder al teveel moeite zichzelf in veiligheid wist te brengen toen de nood aan de man kwam. Maar hoe zal hij reageren op de mogelijke dood van Rikki? 

Kimberly kan het navertellen

De tweede overlevende is Kimberly Sanders (Britt Scholte). Vlak voordat de brand ontdekt werd, ging ze met Sam Dekker even naar de wc. Het lot van Sam blijft ongewis, maar op de app is te zien hoe Kimberly na de vuurzee de draad weer op probeert te pakken.  

Lees ook: Eerder bleek dat ook Buddy Vedder er weer bij is.

Meer over