Meerdijk app verraadt extra overlevenden GTST zomercliff

14 augustus 2017 08:02 | soap | Door Televizier

Over een kleine maand start het nieuwe seizoen van GTST, maar de speciale Meerdijk app onthult nu al wie op maandag 4 september de vurige zomercliff kan navertellen. 

De afgelopen weken spelen app spelers telkens aanwijzingen en videobeelden vrij die verklappen wie wist te ontkomen aan de vlammenzee in buurthuis Boks waar op dat moment een groot deel van Meerdijk aanwezig was.

Teamwork

Eerder werd al bekend dat Job Zonneveld niet geroosterd wordt en dat Sam en Kimberly hun wc-bezoek kunnen navertellen. Ditmaal wordt een hele zaal vol Meerdijkers gered dankzij het teamwork van Anton Bouwhuis en bad guy Ludo Sanders. In de app weten ze na heel wat geswipe (het blijft een spelletje) de deuren van de congreszaal te openen waar de aanwezigen van de AZC-bijeenkomst als ratten in de val zaten. 

De Dekkers overleven

Hierdoor zijn we komend seizoen zeker van de aanwezigheid van de Afghaanse asielzoeker Amir, Sjors, Janine en oermoeder Laura die niet kapot te krijgen is. Ook is het hele gezin Dekker herenigd: Linda, Rover en Sjors zijn weer samen. Maar het lot van Linda's ex-man Bill blijft nog ongewis.

Lees ook: Dat Buddy Vedder ongeschonden zou blijven wisten we al langer

Meer over