Opmerkelijk!

Speelt Nola Sanders een grote rol in de cliffhanger van GTST?

15 mei 2024 14:32 | soap | Door Judith Regeling

© Videoland
Het zou zomaar kunnen dat niet Laura, maar Nola het hoofdonderwerp is in de cliffhanger van dit seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat blijkt uit de spoilers die GTST Courant zojuist heeft gedeeld.

Het zou allemaal te maken hebben met haar gezondheid.

Lees ook: Makers GTST leggen uit hoe het nu precies zit met De Rozenboom 

Nola Sanders

De afgelopen tijd leek het Nola Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden nog voor de wind te gaan. Ze kreeg voor het eerst in haar leven een relatie, beleefde haar allereerste keer en kreeg tussendoor ook nog even te horen dat zij de eigenaresse is van De Rozenboom. Toch lijkt dit geluk van korte duur: er bestaat namelijk een kans dat de dochter van Nina Sanders ernstig ziek is.

Wat er precies aan de hand is, blijft nog even een mysterie. Wat wel duidelijk is, is dat haar bloedneuzen en onverklaarbare blauwe plekken niet zomaar zijn. Vlak voordat de soapserie een paar maanden stopt, zal Nola te horen krijgen wat er echt met haar aan de hand is. Iets wat ze op 30 mei - de dag van de cliffhanger - met haar familie en vrienden zal delen, zo blijkt uit de spoilerteksten van die dag.

Emotionele avond in Meerdijk

Die aankondiging sluit toevallig goed aan bij de teaser die RTL eerder al lekte. Daarin stond dat de kijkers zich voor mochten bereiden op 'een emotionele avond, waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren'. In eerste instantie dachten veel fans dat het hier om Laura ging, maar dat beeld staat nu toch echt op losse schroeven.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Benieuwd of de cliff inderdaad met Nola te maken heeft? De cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is op 23 mei op Videoland te zien en vanaf 30 mei op RTL4.

Meer over