Acteur nog altijd niet op de set

Onduidelijkheid over terugkeer Cas Jansen in GTST

13 februari 2023 20:31 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Het lijkt er sterk op dat de makers van GTST de langverwachte comeback van Cas Jansen nog even uitstellen. Ondanks eerdere aanwijzingen dat hij snel weer in de soap zou opduiken, blijkt de acteur al weken in het buitenland te zitten. 

Cas Jansen is al sinds half september functioneel foetsie in de serie nadat de rechter zijn personage Julian Verduyn veroordeelde tot zes maanden gevangenisstraf. De rest van de familie Verduyn telt sindsdien af, maar het lijkt erop dat Julian langer in de cel blijft. 

100 dagen

In de serie kreeg Julians echtgenote Saskia (Tamara Brinkman) vlak voor Sinterklaas een surprise waarop te zien was dat Julian nog 125 nachtjes moest brommen. Eind december kreeg ze van de kinderen een grote pot met 100 koekjes. Als ze er iedere dag eentje eet, is de pot leeg op de dag dat Julian vrijkomt. Dit zou betekenen dat de soapfamilie eind maart weer herenigd wordt. Op TikTok teasen de Verduyntjes de comeback van hun pater familias, maar Cas Jansen zaait nu zelf verwarring.

@gtstnl Nog eeeeven geduld ? #gtst #backstage ? Niet gisteurrr - amsterdamkid

Las Vegas

De acteur en horeca-ondernemer geeft op Instagram sporadische updates over zijn activiteiten. Hij blijkt al weken bezig te zijn met eeen roadtrip door de Verenigde Staten. De reis begon in New York maar inmiddels is hij in het westen beland. Hij deelde een kiekje uit Las Vegas met als bijschrift 'soms moet je ff gek doen!" De reis is Jansen meer dan gegund, maar het betekent wel dat hij voorlopig nog niet op de set staat.

Zes weken

GTST loopt met opnames minstens zes weken vooruit op de uitzendingen op televisie. Dat zou betekenen dat Julian op z'n vroegst half maart pas weer opduikt, maar het lijkt er op alsof 't nog wel even kan duren voordat Saskia haar man in de armen kan sluiten. Actrice Tamara Brinkman kon echter al verklappen dat áls ze elkaar weer zien, het alles behalve koek en ei wordt. 

Meer over