Onheilspellende foto GTST-cliff 2017

28 juni 2017 10:46 | soap | Door Televizier

© RTL

RTL 4 heeft een foto vrijgegeven van de Goede tijden, slechte tijden cliffhanger van dit jaar. En het ziet er allemaal nogal sinister uit. Rik graaft in het donker een kuil en Bing kijkt toe. De grote vraag is natuurlijk: voor wie graaft Rik die kuil?

Hebben Rik en Bing soapschurk vermoord en moeten ze hem nu stilletjes onder de grond stoppen? Of hadden ze simpelweg zin in wat gezonde beweging op de late avond? Je verbrandt tenslotte al snel 500 calorieën met een uurtje tuinieren. Op vrijdag 7 juli om 20.00 uur krijgen we het antwoord op deze prangende vragen. 

Bing en Nina

RTL maakt het volgende bekend over de cliffhanger van dit jaar:
Na een emotionele tijd wil Bing iets leuks organiseren voor Nina. Via diverse romantische aanwijzingen stuurt hij haar naar een locatie voor een ontmoeting. Maar als Nina op de plek van bestemming aankomt staat haar een akelige verrassing te wachten.

Lees ook: GTST heeft een mooie traditie hoog te houden als het gaat om cliffhangers

Maxime en Bill

Intussen stroomt Boks vol: Maxime en Bill hebben een intiem avondje in haar atelier waarbij zij een geheim met Bill deelt. Sjoerd en Rikki eten pannenkoeken met de kinderen in het café. Er is die avond ook een voorlichtingsavond van het AZC waar Rover en Amir speechen. Op hetzelfde moment repeteren Lucas en Felix voor hun danswedstrijd. Wanneer zij abrupt worden onderbroken, krijgt wat een gezellige avond had moet worden ineens een hele andere wending en vechten zij voor hun leven.

Bing en Rik

En waar zijn Bing en Rik? Hun plan om Jos te ontmaskeren nadert een hoogtepunt. Maar net wanneer Rik Marco lijkt te hebben overgehaald om tegen Jos, alias ’De Beer’ te getuigen, wordt hij in de val gelokt. Aysen probeert dringend contact te zoeken met Rik. Tevergeefs. Als Rik vervolgens naast Bing wakker wordt in het bos realiseert hij zich dat er iets helemaal is mis gegaan. Iets dat verstrekkende gevolgen heeft voor alle Meerdijkers…

Goede tijden, slechte tijden, 7 juli • 20.00 uur bij RTL 4

Meer over