Relatie Sjoerd en Aysen neemt verrassende draai in GTST

14 februari 2018 15:05 | soap | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

De makers van GTST komen op Valentijnsdag met een sappige spoiler: er gaat binnenkort iets heel bijzonders gebeuren met de Meerdijkse tortelduifjes Sjoerd en Aysen.

Er breekt binnenkort een nieuw hoofdstuk aan in de onstuimige liefdesrelatie van klusser Sjoerd (Guido Spek) en de kordate ex-agente Aysen (Dilan Yurdakul).

Teaser

De producenten van de soap gaven een teaser vrij van aflevering 5750 waarin Sjoerd iets doet dat hij naar eigen zeggen al zo lang wilde doen. In de haven van Meerdijk, waar onlangs Jan Maes nog de dood vond, gaat hij op één knie. Sjoerd pakt de hand van zijn 'lieve, wijze, prachtig mooie" Aysen en vraagt of hij met haar wil trouwen.

Stomheid

Aysen is met stomheid geslagen, waarop Sjoerd opmerkt dat het wel de bedoeling is dat ze nu 'ja' zegt. Of dat ook gaat gebeuren, wordt de komende weken duidelijk. Maar de kans dat er een bruiloft volgt is best groot, de laatste trouwpartij was alweer eind 2016, toen Linda en Sam samen 'ja' zeiden tegen respectievelijk Anton en Olivier. Tijdens de receptie ging Linda al van bil met ex-man Bill en de ongeneeslijk zieke Olivier liet halverwege de wittebroodsweken euthanasie plegen.

Valentijnsdag

Het is te hopen dat het Sjoerd en Aysen beter vergaat. Maar hun relatie heeft al het nodige doorstaan: van de voortdurende dreiging dat Sjoerd weer voor Rikki zou vallen tot de abortus die een intens verdrietige Aysen liet plegen om hem te straffen. In de Valentijnsaflevering hebben ze het in elk geval al héél gezellig. 

Lees ook: Een trouwdag verloopt nooit vlekkeloos in GTST

Meer over