Ruud alweer weg uit Utopia

19 januari 2018 10:19 | soap | Door Televizier

© Talpa

De terugkeer van Ruud in Utopia duurde precies 24 uur. De ex-bewoner keerde met veel bombarie terug, maar was ook zo weer vertrokken.

Ruud veroorzaakte wel veel commotie bij de bewoners van de reallife soap. Hij vertelde dat voor een van de bewoners een exit dreigde en dat zorgde voor nogal wat spanning. Vooral tweeling Fay en Demi vreesde het ergste. Toen het puntje bij het paaltje kwam, was het Ruud zelf die zijn spullen pakte en de poorten van Utopia weer uitliep.

Billy

Ruud keerde terug in Utopia nadat hij 10.000 likes op een Facebookpost kreeg waarin hij een rentree beloofde. Zijn komst zorgde voor veel emoties bij vooral ex-verloofde Billy die in huilen uitbarstte. Maar aan RTL Boulevard vertelde Ruud dat niemand hoeft te rekenen op een nieuwe relatie tussen de twee. „Er is geen liefde meer. Er is ook geen echte vriendschap meer. Het is goed zo. Het is een lieve meid, maar ze is geen onderdeel meer van mijn leven.”

Utopia loopt nog tot 1 juni van dit jaar. Tot die tijd zullen nog wel meer oude bekenden voet zetten op het Utopia-terrein.

Meer over