Tim Immers terug in GTST

21 maart 2018 10:56 | soap | Door Televizier

Tim Immers maakt zijn rentree in Goede tijden slechte tijden. Hij kruipt weer in de huid van Mark de Moor. Lidewij Mahler speelt zijn liefje Marieke Vollaards.

Het duo werd groots gepresenteerd tijdens een speciale GTST-persbijeenkomst waar ze werden onthuld door Ludo en Janine. Mark en Marieke vertrokken in 1995 naar Italië om daar gelukkig te worden. Inmiddels zijn ze alles kwijt en moeten ze een nieuw bestaan in Meerdijk op zien te bouwen, maar dat houdt het stel nog even geheim.

Mark de Moor

Tim Immers speelde in 1992 en 1993 al de rol van Mark de Moor en kwam in 1995 eventjes terug in GTST om Marieke (toen nog gespeeld door Nathalie Mourits) op te halen. Het is dus zijn tweede comeback.

Restaurants

De terugkeer van Tim Immers (46) naar Meerdijk is opvallend omdat hij na zijn acteertijd een hele nieuwe carrière is begonnen. Tim is mede-eigenaar van twee restaurants in Amsterdam: Bar Moustache en Hangar. Lidewij Mahler (27) is ook niet de eerste de beste, ze werd al eens genomineerd voor een Gouden Kalf voor de film Flirt.

Mark en Marieke zijn vanaf 17 mei te zien in GTST.

Tim zong ook nog een tijdje, maar dat was niet zo succesvol.

Meer over