Urvin Monte verlaat GTST

10 november 2017 16:33 | soap | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Na Marjolein Keuning, Jord Knotter en Bart Oomen verlaat ook Urvin Monte het fictieve dorp Meerdijk. Hij vertolkte negen maanden lang de rol van Felix Jagtman. 

Het 28e seizoen is inmiddels een paar maanden bezig en lijkt een reeks te worden vol soap-exits. Het seizoen begon met het afscheid van Maxime Sanders, gespeeld door Marjolein Keuning, die na negen jaar de soap verliet. Maxime was de ongelukkige die omkwam bij de brand in de seizoensfinale.

Jord Knotter

Daardoor kwam ook de rol van Bart Oomen als Bill Norris, vader van Rover en Sam en de nieuwe liefde van Maxime, in gevaar. Twee weken geleden verliet hij Meerdijk. Kon het nog erger? Het antwoord: ja! Een week later werd dan ook nog bekend dat Jord Knotter (Job Zonneveld) wegging uit GTST. Job verliet Meerdijk omdat hij van Sam (Stijn Fransen) begreep dat Anna zwanger van hem is en elk moment hun dochtertje op de wereld kan zetten in Dubai.

Urvin Monte

Nu is het de beurt aan de 34-jarige Urvin Monte om de serie te verlaten. Zijn laatste scène is op donderdag 16 november te zien. Waarom hij de serie verlaat, lees je hieronder. Let op: spoiler-alert.

Exit Felix

Urvins personage Felix krijgt de mogelijkheid om in de Verenigde Staten carrière te maken in de danswereld. Lucas besloot mee te gaan, maar zoals we Lucas kennen, twijfelde hij enorm en na heel wat wikken en wegen kiest hij toch voor zijn vrienden en familie in Meerdijk. Lucas blijft wel met een gebroken hart achter, want Felix kiest er voor zijn dansdroom na te jagen in Las Vegas. 

Lees ook: Maar gelukkig hebben we sindskort Q in Meerdijk

Meer over