Vajèn van den Bosch terug als Moon in Nieuwe Tijden

21 november 2017 09:47 | soap | Door Televizier

Vajèn van den Bosch is weer te zien als Moon Panhuys in het derde seizoen van Nieuwe tijden. De 19-jarige actrice kondigde haar comeback zelf aan via Instagram.

Vajèn maakte in de eerste reeks van de GTST-spinoff deel uit van de cast, maar liet verstek gaan voor het tweede seizoen. 

Zwanger

De rol werd overgenomen door Judith Noyons die haar eigen draai gaf aan de flirtende, aan mannen verslingerde studente sinologie. In het tweede seizoen had Moon slechts één grote verhaallijn: haar romance met nieuwkomer Mark (Joël de Tombe) eindigde in een ongewenste zwangerschap die ze afleveringen lang verborgen hield waarna ze abortus overwoog maar uiteindelijk toch op natuurlijke wijze een miskraam kreeg.

Afbeelding

Judith Noyons

Ondanks haar chemie met de cast leek Noyons niet echt een match voor de soap: halverwege het seizoen verdween Moon voor een half jaar durende stage als reisleider naar China. Als ze in december terugkeert naar het Utrechtse studentenhuis, lijkt Panhuys weer verdacht veel op de musicalster die de soap gaat combineren met de hoofdrol in de musical On your feet die nog zeker tot februari loopt. 

Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 22 december te zien op Videoland.

Lees ook: Nieuwe tijden seizoen 2 eindigde behoorlijk bloederig... 

Meer over