Vier nieuwe personages in Nieuwe Tijden

6 december 2017 11:51 | soap | Door Televizier

© RTL

De cast van Nieuwe tijden breidt behoorlijk uit. De soap krijgt er komend seizoen liefst 4 nieuwe personages bij. Het zijn Fabian, Fleur, Kubus en Ritz.

Vier nieuwe personages arriveren in Utrecht, en ze willen allemaal een plek in het studentenhuis.  Worden het de vriendinnen Fleur (Roos Netjes) en Kubus (Nienke Eijkens) of windt enorme flirt Fabian (Tom van Kessel) met zijn aantrekkelijke uiterlijk en vlotte babbel iedereen om zijn vinger?

Cliffhanger

In het nieuwe seizoen van Nieuwe tijden staat zat te gebeuren. Er zijn nog wat openstaande vragen uit de cliffhanger zoals: Leeft Tiffy’s vader echt nog en hoe ernstig is Sil gewond? En verder komt Moon terug uit China.

Vajèn

Zij wordt, net als in het eerste seizoen, gespeeld door Vajèn van den Bosch. Moon heeft als gezelschap surfdude Ritz (Casper Nusselder) met zich mee. Ook vertrouwde gezichten Amy (Holly Mae Brood), Tiffy (Cecilia Adorée), Sil (Soy Kroon), Elin (Jolijn Henneman), Loki (Ridder van Kooten), Mark (Joel de Tombe) en Karim (Olaf Ait Tami) keren terug.

Het derde seizoen van Nieuwe Tijden is vanaf vrijdag 22 december te zien op Videoland

Meer over