Op vakantie tijdens opnames

Vincent Visser hint naar GTST vertrek

7 juli 2020 08:56 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De dagen van Valentijn Sanders lijken geteld in GTST. Terwijl zijn collega's druk zijn met de opnames van het nieuwe seizoen, is acteur Vincent Visser op vakantie. 

De aanwijzingen dat Meerdijk het na de zomerstop zonder Valentijn moet doen stapelen zich op via Instagram. 

Marbella

Op social media is te zien hoe mede-castleden als Stephanie van Eer en Hamza Othman in de kleedkamers van 's lands langst lopende soap te vinden zijn. De cast en crew gebruiken de vakantietijd om een inhaalslag te maken en weer een buffer op te bouwen. Vincent Visser heeft echter andere plannen, de 19-jarige acteur zit al een paar dagen in het zonovergoten Marbella met vrienden en familie. 

Nick Sanders

Eerder liet hij ook al doorschemeren dat een andere oudgediende wellicht terugkeert in GTST. In zijn Instagramstories postte Visser een selfie met zijn 'soapvader' Christophe Haddad. De acteur die in de serie gestalte geeft aan Nick Sanders, de vader van Valentijn die momenteel nog in de gevangenis zit. Fans dachten in eerste instantie dat het ging om een aflevering van Goede tijden, zomer tijden maar daarin verschijnt Vincent binnenkort met zijn 'soapmoeder' Lieke van Lexmond. Wellicht dat Nick zijn zoon tot de orde komt roepen en hem (tijdelijk) uit de serie haalt?

Meer over