Valentijns Vlucht

Vincent Visser speelt hoofdrol in Instagram-verhaal GTST

18 april 2019 10:30 | soap | Door Irma Tomas

© EndemolShine
Goede tijden slechte tijden heeft weer iets nieuws bedacht. Ditmaal maakt de soap een verhaal speciaal voor Instagram stories. Hoofdrolspeler is Vincent Visser die Valentijn Sanders speelt.

Vanaf maandag 29 april worden de GTST-stories vier weken lang elke werkdag op drie momenten per dag gepost. Op die manier probeert de soap hun jonge kijkers, die de hele dag op Instagram zitten, te bedienen. En dat lijkt een slimme zet. „Het GTST Instagram account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep”, zegt Endemol Shine.

Ferry Doedens helpt ook

Het verhaal Valentijns vlucht gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen.

 

Meer over