Wilbert Gieske terug in GTST

2 Maart 2018 09:54 | soap | Door Televizier

© RTL Nederland

Wilbert Gieske keert mogelijk terug in Goede tijden, slechte tijden. De acteur, die bekend werd als Robert Alberts in de soap, is gespot bij Endemol, de maker van GTST.

Endemol bevestigt het bezoek van Wilbert aan zijn oude werkgever. De GTST-producent wil niet laten weten of hij hier kwam voor GTST of Nieuwe Tijden.

Laura’s sores

Voor de verhaallijn van de Meerdijkse soap zou een terugkeer van Robert Alberts niet geheel onverwacht zijn. Momenteel gaat het niet zo goed met zijn ex-vrouw Laura. Sinds ze ontslagen is bij De Rozenboom, zit de normaal altijd zo opgewekte manager er doorheen. Een bezoekje van Robert zou precies kunnen zijn wat ze nodig heeft.

Nieuwe tijden

Ook zou Wilbert Gieske GTST kunnen verruilen voor een gastrol in Nieuwe tijden. In Nieuwe tijden speelt de zoon van Robert en Laura, Sil (Soy Kroon), een belangrijke rol. Het zou niet de eerste keer zijn dat een GTST-acteur een uitstapje maakt naar Utrecht, Jette van der Meij, die Laura speelt, ging hem al voor.

GTST-comeback

Voor het laatst keerde Wilbert Gieske terug in Meerdijk in 2016. Zijn personage verliet uiteindelijk het dorpje om samen met zijn broer Jef (Bartho Braat) een wijnboerderij te beginnen. Of hij nu in 2018 met een goede fles wijn terugkeert, is nog even afwachten.

Lees ook: Nog een oude bekende, Stanley Mauricius keert terug!

Meer over