Zomercliffhanger GTST: afschuwelijk drama in Boks

21 juni 2017 13:01 | soap | Door Televizier

© Otto van den Toorn

De zomercliffhanger van GTST is bekend! Nu het einde van het 27e seizoen in zicht is, trakteert de soap zijn trouwe fans weer op een bloedstollende laatste aflevering. 

In de cliffhangerop 7 juli speelt crimineel Jos (gespeeld door Bas Keijzer) een grote rol. Hij is net uit de gevangenis en hangt nu al wekenlang in Meerdijk rond. De louche Jos wil café De Koning overkopen, maar volgens bajesvriend Rik stinkt het hele zaakje. Samen met Aysen probeert hij ‘De Beer’ te ontmaskeren. 

Pannenkoeken

Vlak voor de zomerstop komt Jos’ verhaallijn tot een climax. Sportcafé Boks stroomt die avond vol met bekende Meerdijkers. Zo gaan Sjoerd en Rikki pannenkoeken eten met de kinderen en hebben Bill en Maxime een romantische avond in haar atelier. Felix en Lucas maken zich op voor hun danswedstrijd en ook Aysen brengt een bezoekje aan Boks. De avond eindigt in een afschuwelijk drama, natuurlijk door toedoen van Jos. Wat er precies gebeurt, zien we pas op 7 juli. 

Lees ook: Babette van Veen verklapt dat ze ook te zien is in de cliffhanger. 

Doden

De belangrijkste vraag is natuurlijk: legt een Meerdijker het loodje? Tijdens de shoot van de nieuwe castfoto waren alle huidige castleden - behalve de uitgebluste Inge Schrama - aanwezig, ook de nieuwkomers Britt Scholte, Bart Oomen en Alkan Coklu. Het lijkt er dus op dat er dit jaar geen Meerdijkse doden vallen, maar misschien verlaat Jos de soap wel op tragische wijze. We willen tenslotte wel spektael zien.

Meer over