Ajax krijgt eigen programma op Ziggo Sport

11 augustus 2017 13:49 | sport | Door Televizier

© Pro Shots / Erwin Spek

Ziggo Sport doet aan onafhankelijke sportanalyses in programma’s als Peptalk. Toch wil de hoofdsponsor van Ajax de Amsterdamse club ook zendtijd geven. Daarom start vanavond het splinternieuwe programma Inside Ajax.

In Inside Ajax volgt presentatrice Fresia Cousiño Arias, het gezicht van Ajax TV, alle perikelen rondom de club vanuit een studio op trainingscomplex De Toekomst. Iedere week schuift er een speler of een andere prominente Ajacied aan om over het leven buiten het voetbal te praten. Uiteraard komen ook de 90 minuten in het veld aan bod.

Inside Ajax

Inside Ajax is geen standaard talkshow waarin 25 minuten lang achtereenvolgens wordt gebabbeld. Zo komen er vlogs voorbij, wordt er door de gast een potje FIFA gespeeld tegen de eSporters van Ajax én wekelijks worden de Skillgames gespeeld. Wat dit precies inhoudt blijft vooralsnog een verrassing. Al hebben we het vermoeden dat het iets te maken heeft met een baltovenaar.

Joël Veltman

In de eerste aflevering, die vanavond om 20:00 uur wordt uitgezonden, is Joël Veltman te gast. Hij spreekt over de uitschakeling in de voorronde van de Champions League, Abdelhak Nouri en de komende wedstrijd tegen Heracles Almelo. Daarnaast spreken ze ook over allerlei zaken buiten het voetbalveld.

Inside Ajax zie je iedere vrijdagavond om 20:00 uur op Ziggo Sport

Meer over