Voor het eerst

Alle voorrondes Europa League en Champions League bij Veronica

4 Juni 2019 13:36 | sport | Door Irma Tomas

Veronica zendt in het nieuwe seizoen de Europese kwalificatiewedstrijden voor de Champions League en Europa League van PSV, Feyenoord, AZ en FC Utrecht uit. Het is voor het eerst dat deze wedstrijden op het open net te zien zijn. 
Vorig jaar had Ziggo Sport de rechten, al waren de wedstrijden van bijvoorbeeld Ajax vorig jaar wel te zien omdat Ziggo Sport door alle tv-providers gratis werden aangeboden. AZ en FC Utrecht komen het eerst in actie in de Europa League. Op woensdag 19 juni wordt tijdens de loting op het Europese hoofdkwartier van de UEFA in Nyon bepaald wie de tegenstanders zijn. 

PSV

PSV komt in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi van de Champions League uit en speelt de eerste wedstrijd op dinsdag 23 juli of woensdag 24 juli. De returns zijn dan een week later.

AZ en FC Utrecht

Ook AZ en FC Utrecht stromen in de tweede kwalificatieronde van de Europa League en spelen de eerste wedstrijd op donderdag 25 juli.

Feyenoord

Feyenoord stroomt in de derde kwalificatieronde van de Europa League in en speelt de eerste wedstrijd op donderdag 8 augustus, de return is dan een week later.