En ook Tim Akkerman

Anastacia treedt op tijdens Sportgala

29 november 2019 15:25 | sport | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
De organisatie van het NOS|NOC*NSF Sportgala heeft niemand minder dan Anastacia weten te strikken. De Amerikaanse zangeres zal optredens tijdens het sportprijzenevenement.

Niet geheel toevallig is Anastacia op dat moment in Nederland voor de tournee van de musical We Will Rock You. De organisatie heeft ook nog andere artiesten weten te strikken ter omlijsting van het evenement. Zo komen ook Tim Akkerman en Floor Jansen optreden. Volgens het persbericht zullen zij samen een ode aan de sport gaan brengen.

Van der Laan en Woe

Er kan ook nog worden gelachen tijdens het Sportgala, want het cabaretduo Van der Laan en Woe komen opdraven om op een humorvolle manier het sportjaar 2019 af te sluiten. We kennen de heren natuurlijk van Even tot hierDe presentatie van het evenement ligt in handen van Dione de Graaff en Tom Egbers. Hun collega Sjoerd van Ramshorst zal rond de rode loper te vinden zijn om de sporters wat vragen te stellen.

Het NOS|NOC*NSF Sportgala is op woensdag 18 december in AFAS Live in Amsterdam en wordt uiteraard live uitgezonden op NPO 1 vanaf 20.32 uur.

Meer over