Champions League start bij Veronica met Juventus - Barcelona

12 september 2017 14:10 | sport | Door Televizier

© Pro Shots / Pressinphoto

Morgen mag Feyenoord aan de bak tegen Mancester City, maar de affiche van vanavond mag er ook zijn. Op de eerste echte Champions League-avond van het seizoen speelt Barcelona thuis tegen Juventus. En dat is gratis te zien bij Veronica.

Juventus is de verliezend finalist van afgelopen jaar (Real Madrid werd toen de Europees kampioen onder de clubs). De Catalanen waren de laatste tijd flink in het nieuws. Opmerkelijk was de transfer van steraanvaller Neymar. De Braziliaan ging deze zomer naar Paris Saint-Germain en daarmee was een bedrag van liefst 222 miljoen euro gemoeid.

Dembélé

Daarnaast mist Barcelona nog een steraanvaller: Luis Suarez is een maand uitgeschakeld met een knieblessure. Daartegenover staat de komst van Ousmane Dembélé, een van de grootste talenten van Europa. De Fransman moet voor goals zorgen tegen de sterke defensie van Juventus, die vorig seizoen tot de finale maar drie treffers incasseerde.

Ronald de Boer

De voorbeschouwing van de wedstrijd begint om 20.00 uur bij Veronica. De aftrap is om 20.45 uur. Ronald de Boer is de vaste analyticus en hij wordt bijgestaan door een willekeurige bekende Nederlander.

Meer over