Grootste zender

Champions League-voetbal verhuist van Veronica naar SBS6

1 Juli 2020 13:22 | sport | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP
De ontknoping van de Champions League is vanaf 7 augustus te zien bij SBS6 en via KIJK.nl. Dat heeft Talpa Network woensdag bekendgemaakt.

De Champions League wordt vanwege het coronavirus in een andere vorm uitgespeeld. Lissabon is de gaststad voor het prestigieuze toernooi dat volgens een knock-out systeem verder gaat. De finale staat voor 23 augustus gepland.

Grootste zender

 “Samen met een grote schare voetbalfans ben ik enorm blij dat we dit toernooi met de allerbeste clubs weer kunnen gaan programmeren. Zeker na de periode van de gedwongen stop, willen we zoveel mogelijk voetbalfans laten genieten van dit geweldige toernooi. Om die reden hebben we besloten de Champions League op onze grootste zender, SBS6, uit te zenden”, aldus directeur Marco Louwerens.

Kwartfinales

Er staan nog vier achtste finales op het programma, te weten Juventus – Olympique Lyon, Bayern München – Chelsea, Manchester City – Real Madrid en FC Barcelona – Napoli. Zij moeten uitvechten wie zich bij RB Leipzig, Atlético Madrid, Atalanta en Paris Saint-Germain voegen in de kwartfinales.

Meer over