Uitgebreid voor- en nabeschouwen

De NOS komt met een WK-talkshow

2 november 2022 11:10 | sport | Door Esther Hut

© Sem van der Wal / ANP

Zoals we tijdens een groot sportevenement gewend zijn van de NOS, zal er ook dit jaar tijdens het WK voetbal uitgebreid voor en na beschouwd worden. Alleen nu in een andere vorm. De NOS komt namelijk met een eigen talkshow, genaamd NOS Studio WK 22.

De naam heeft een dubbele betekenis. Niet alleen wordt het WK in 2022 gespeeld, maar het is ook het 22ste WK.

Sjoerd van Ramshorst

Wat kunnen we precies verwachten? Presentator Sjoerd van Ramshorst ontvangt iedere avond verschillende gasten en analisten aan tafel waar ze zullen praten over de wedstrijden van die dag. NOS Studio WK 22 is dus elke avond te zien en net als de andere grotere talkshows is er publiek aanwezig.

De analisten die aanschuiven zijn onder meer Rafael van der Vaast, Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay, Imke Courtois, Leonooe Stentler, Karim El Ahmadi, Hedwiges Maduro, en John van ’t Schip. Ook oud bekenden Marco van Basten en Youri Mulder keren terug als analist bij de NOS. 

Nieuw in de NOS Studio WK 22 is de WK-desk. Daar presenteren Suse van kleef en Jeroen Stomphorst iedere avond het laatste WK-nieuws.

Henry Schut

Ook voor de wedstrijden van Oranje zal er uitgebreid voor en na beschouwd worden. Alle wedstrijden rondom het Nederlands elftal zullen weer opgepakt worden door Henry Schut.  In de uitzendingen zal hij steeds overschakelen naar Qatar waar Tom Egbers met een analist in het stadion zit.

NOS Studio WK 22 is vanaf 20 november iedere dag om 19:20 uur te zien op NPO1.

Meer over