Dione de Graaff presenteert De Avondetappe alleen

20 juni 2017 09:42 | sport | Door Televizier

© Stefan Heijdendael / NOS

Dione de Graaff gaat de wielertalkshow De avondetappe dit jaar in haar eentje presenteren. Gelukkig is er nog steeds een rol weggelegd voor Herman van der Zandt: hij zal op locatie een interview afnemen met de ‘hoofdrolspeler van de dag’. 

Vorig jaar zaten Dione en Herman nog gezellig met z’n tweeën aan de talkshow-tafel van De avondetappe, maar dit jaar is dat dus anders. Waarom de NOS het duo uit elkaar heeft gehaald, is niet bekend. Vorig jaar klikte het in ieder geval goed tussen de twee presentatoren. 

Primetime

Het uitzendtijdstip van De avondetappe is ook veranderd. Het sportprogramma begint vanaf 1 juli op primetime, om 21.20 uur. Jinek gaat de hele zomer door en daarom is er laat op de avond geen plek voor De avondetappe. Dione en Herman hebben verder weinig concurrentie van Wilfred Genee en zijn RTL7-talkshow Tour du jour. Dit programma is van 20.00 tot 21.30 uur te zien.

Lees ook: Dione en Herman kregen vorig jaar kritiek op hun presentatie.  

Vaste gezichten 

Dione sluit dagelijks de Tour-dag op een andere locatie af, samen met haar gasten. Zo komen dit jaar vaste gezichten als Thijs Zonneveld, Danny Nelissen en Henk Lubberding langs. 

Meer over