Elke dag Roland Garros 2017 bij NOS

16 mei 2017 13:00 | sport | Door Televizier

© Pro Shots / Action Images

We moeten het zonder Roger Federer en Serena Williams doen op het gravel in Parijs, maar er blijft nog genoeg moois over en de NOS besteedt ook nog eens heel veel aandacht aan Roland Garros.

 

Van zondag 28 mei tot en met de finales op zaterdag 10 en zondag 11 juni zendt de NOS live het tennis vanaf Roland Garros uit. De televisie-uitzendingen worden gepresenteerd door Rivkah op het Veld en beginnen op NPO 1 op de meeste dagen om 11.00 uur en duren tot ongeveer 17.50 uur.

Rafael Nadal

Nu maar hopen dat het een prachtig tennistoernooi wordt. Rafael Nadal zal hoe dan ook zijn best doen, hij kan de Coupe des Mousquetaires dit jaar voor de tiende keer omhoog zal houden. Hij krijgt niet te maken met rviaal Roger Federer, die af heeft gezegd omdat hij dit seizoen niets met gravel te maken wil hebben. Natuurlijk is daar nog wel die andere gigant: Novak Djokovic .

Kiki Bertens

Bij de dames is grote kampioen Serena Williams afwezig omdat ze een kindje verwacht. Misschien dat Kiki Bertens voor een verrassing kan zorgen. De huidige nummer 20 van de wereld sneuvelde vorig jaar in de halve finale tegen Williams.
 
NOS Sport Tennis Roland Garros Zondag 28 mei t/m zondag 11 juni

Meer over