Emotionele Toine van Peperstraten belachelijk gemaakt door VI

Het afscheid van Toine van Peperstraten bij de NOS laat ook de VI-heren niet onberoerd. De tranen van het lachen lopen bij hun over de wangen.

Donderdagavond nam Toine van Peperstraten emotioneel afscheid van NOS Studio Sport. Na bijna twintig jaar trouwe dienst besloot hij over te stappen naar betaalzender FOX. Zijn tranen waren het gesprek van de dag bij Voetbal International.

Johan Derksen

Het filmpje met een huilende Toine werd tot in den treure herhaald in de uitzending. Dit tot groot plezier van René van der Gijp: "Als bijvoorbeeld André Agassi zijn laatste wedstrijd speelt, het publiek gek wordt en dat je dan wat emotioneel wordt, ja, maar als je in een lege studio staat en je doet dan na tien seconden dit…"

Ook eeuwige mopperkont Johan Derksen had zijn zegje klaar: “Het leuke is: hij is voor de poen naar FOX gegaan. Gewoon voor de poen. Hij denkt dat heel Nederland mee zit te snikken in de huiskamer, volgens mij.”

Reactie Toine

Toine van Peperstraten laat in een reactie aan RTL Boulevard weten "not amused" te zijn met de actie van Voetbal International. Hij stelt dat dit soort reacties niet gepast zijn, "maar het zijn mijn concurrenten." Ook op Twitter heeft Van Peperstraten een reactie achtergelaten:

Voetbal International

Gisteravond was de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Voetbal International. De mannen hadden ook alle reden om te lachen om de kijkcijfers: met 579.000 kijkers trapte het programma sterk af.

Meer over:

Reageren