Epke Zonderland toont voorbereiding Rio in tv-serie Onze Helden

In Onze Helden staat deze week Epke Zonderland centraal. De tv-serie van KPN Presenteert heeft de turner gevolgd in zijn voorbereiding richting de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Na zijn gouden medaille op de Olympische Spelen in 2012 en twee wereldtitels kreeg Epke te maken met veel lichamelijke ongemakken. Hij kwakkelde en de Spelen van Rio kwamen steeds dichterbij. Inmiddels is de turner op de weg terug. Onze Helden volgt zijn herstel tijdens een trainingskamp in Turkije, waar hij meetraint met de Turkse nationale ploeg.

KPN Presenteert

De aflevering wordt woensdag 27 juli om 16.00 uur uitgezonden op KPN Presenteert, de zender die beschikbaar is voor alle klanten van KPN. Na afloop is de aflevering met Epke tijdelijk online terug te kijken via kpn.com/onzehelden.

Kiki Bertens

In Onze Helden zijn elke week sporters te zien die voor hun sport Nederland hebben verlaten. De serie neemt een kijkje bij trainingen, wedstrijden, thuis of bij familie. In latere afleveringen staan onder meer tennister Kiki Bertens, handbalster Estavana Polman en wielrenner Wout Poels centraal.

 

Reageren