Finale EK handbal live te volgen bij Ziggo Sport, ook voor niet-abonnees

18 december 2016 09:19 | sport | Door Televizier

© Screenshot YouTube EHF EURO

De Nederlandse handbaldames staan zondag om 18.00 uur in de finale van het EK handbal. Iedereen die deze wedstrijd live wil kijken, kan terecht bij Ziggo Sport. Ook de mensen zonder Ziggo-abonnement. Gratis!

Voor het eerst in de geschiedenis staan de Oranje-dames in de eindstrijd van het EK handbal. Veel sportliefhebbers zullen het duel tegen Noorwegen dus live willen zien. Maar hoe is de finale te bekijken? Voor Ziggo-abonnees is het makkelijk: de wedstrijd wordt uitgezonden op hun Ziggo Sport-kanaal 14 en op Ziggo Sport Select.

Niet-abonnees

Maar ook niet-abonnees kunnen de handbalfinale gratis volgen. Dat kost iets meer moeite, maar dan heb je ook wat. Op go.ziggosporttotaal.nl moet je een account aanmaken, waarvoor Ziggo alleen je e-mailadres wil weten. Vervolgens kun je op de pagina Pay Per View (beetje verwarrend, want het is gratis) de EK-finale 'bestellen'. Je krijgt dan een mail met een link, waarmee je vanaf 15 minuten voor de start van de wedstrijd een livestream kunt volgen.

NOS

Qmusic-sterren Mattie & Wietze klaagden deze week dat de NOS de handbalwedstrijden niet op de buis brengt. De publieke omroep doet zondag wel verslag op NPO Radio 1 en via een liveblog op NOS.nl, maar heeft niet de rechten voor uitzending op tv of een livestream op internet.

Lees ook:
Handbalster Estavana Polman mist Jack van Gelder na bereiken EK-finale

Meer over