Viaplay TV

Hoera: Formule 1 en darts weer als vanouds te zien op televisie

2 april 2024 09:30 | sport | Door Janine van Rooden

© ANP/EPA/Joel Carrett (Max Verstappen) & ANP/Freek van den Bergh (Michael van Gerwen)

Het is maar goed dat het geen 1 april meer is, want anders had je dit nieuws waarschijnlijk niet direct geloofd. Talpa en Viaplay slaan de handen ineen waardoor Formule 1PDC Darts en Premier League weer gewoon voor iedereen te zien zijn op de televisie. Dat is nog eens goed nieuws voor alle sportliefhebbers!

Dit weekend kun je op tv al genieten van de Formule 1 GP Japan.

Viaplay TV

Hoe zit dat precies? SBS9 wordt omgedoopt tot een nieuwe zender genaamd Viaplay TV en daar kun je dus genieten van een selectie aan sportwedstrijden.

Formule 1

Op zondag 7 april zie je er bijvoorbeeld de Formule 1 in Japan, maar hierbij zit wel een addertje onder het gras. De race start 's ochtends vroeg al, maar is op Viaplay TV pas om 13:00 uur in zijn geheel te zien. Als je verknocht bent aan het live kijken van deze sport moet je dus alsnog een Viaplay-abonnement afsluiten.

Bekijk hier alles over de Formule 1

PDC Darts en Premier League

Dat is overigens anders voor liefhebbers van PDC Darts en de Premier League. Op 11 april om 20:00 uur en op 18 april om 20:00 uur zie je wél live de Premier League Darts op Viaplay TV.

Dat geldt ook voor de Premier League-voetbalwedstrijden Fulham - Newcastle United (6 april om 16:00 uur), Tottenham Hotspur - Nottingham Forest (8 april om 20:30 uur), Manchester City - Luton Town (13 april om 15:30 uur) en Chelsea - Everton (15 april om 20:30 uur).

Op welke zender vind je Viaplay TV?

Viaplay TV vind je bij Ziggo op kanaal 019, bij KPN op kanaal 19 en bij Odido op kanaal 12. 

Meer over