Geen WK-baby voor Yolanthe en Wesley

9 juli 2014 14:08 | sport | Door Televizier

© SBS

Yolanthe en haar man Wesley Sneijder willen dolgraag kinderen, maar door het WK staat die kinderwens op een zijspoor. Het blijft voorlopig dus bij oefenen voor de twee tortelduifjes.

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft er nooit een geheim van gemaakt graag moeder te willen worden, maar het is er nog altijd niet van gekomen. "De kinderwens gaat nooit weg, maar we hebben andere prioriteiten gesteld", vertelt de voetbalvrouw aan Story. 

WK

"De afgelopen maanden stonden voor Wesley in het teken van het WK. Zijn enige doel was om fit te worden, daar had hij alles voor over. Ik vind dat niet erg. Ik ben er juist supertrots op dat Wesley het voor elkaar gekregen heeft." Ook Yolanthe doet er alles aan om Oranje wereldkampioen te maken.

Adoptie

De presentatrice vertelt in het interview dat ze het gelukkig goed kan vinden met de 8-jarige zoon die Wesley uit een eerder huwelijk heeft. Door de liefde die ze voor haar stiefzoon voelt, weet Yolanthe ook dat ze adoptie nooit zal uitsluiten. "Ik weet dat ik van een kindje kan houden, dat niet uit mijn buik komt. Ik sluit niet uit dat Wesley en ik ooit een kindje zullen adopteren. Ik weet dat wij zo'n kindje heel veel te bieden hebben."

De kinderwens is Yolanthe gelukkig nog niet kwijt, maar haar billen zijn spontaan verdwenen.

Meer over