Grand Prix in Monaco met Max Verstappen gratis online te zien bij Ziggo

Goed nieuws voor alle Formule 1-liefhebbers. Zondag 29 mei is de Grand Prix in Monaco gratis te volgen op de site van Ziggo. Dat betekent dat heel Nederland kan genieten van de stuurkunsten van Max Verstappen.

'Door de enorme belangstelling na het succes van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje wil Ziggo op deze manier ook alle Nederlanders eenmalig laten genieten van het spektakel", aldus de kabelaar. Dit is helaas wel eenmalig en de volgende wedstrijden zijn weer alleen beschikbaar voor Ziggo-klanten en Ziggo Sport Totaal-abonnees. 

Gratis online

De Formule 1-race in Monaco is aanstaande zondag 29 mei van 12.00 tot 16.30 uur te zien op www.ziggo.nl/monaco. De Grand Prix wordt voorzien van commentaar van Olav Mol. Verder zijn ook de voor- en nabeschouwing op internet te volgen. De grote vraag is natuurlijk of Max Verstappen weer op het podium eindigt.

Kritiek

Toch is er ook kritiek. NOS-baas Jan de Jong vindt dat de Formule 1 altijd op het open net uitgezonden moet worden. "Ik vind het niet gek dat zo’n evenement met een Nederlandse deelname op een open zender te zien is. Dan zou Formule 1 op de evenementenlijst moeten, net als bijvoorbeeld schaatsen nu. Maar dat is een politieke kwestie."

Uitzendschema

Hieronder volgt voor alle liefhebbers van de Formule 1 het volledige uitzendschema voor de Grand Prix van Monaco:

12.00 - 12.30 uur Waar was jij toen Max won                            

12.30 - 13.00 uur Samenvatting kwalificatie Grand Prix Monaco

13.00 - 14.00 uur Voorbeschouwing Grand Prix Monaco (live)

14.00 - 16.00 uur Race Grand Prix Monaco (live)

16.00 -16.30 uur Nabeschouwing Grand Prix Monaco (live)

Reageren