Gratis voetbal voor iedereen bij FOX

27 november 2013 16:04 | sport | Door Televizier

Sportfans kunnen hun hart ophalen: FOX stelt het abonneekanaal FOX Sports International open voor alle kijkers. Gratis internationaal topvoetbal voor iedereen, van 30 november tot en met 9 december.

De internationale betaalzender FOX timmert sinds enige tijd ook in Nederland flink aan de weg. Om zender FOX Sports International bekender te maken zet het abonneekanaal de digitale poort open. Van 30 november tot en met 9 december kunnen voetbalfans 10 dagen lang gratis wedstrijden kijken. 

Meer dan 30 wedstrijden

Er zullen in deze periode meer dan 30 wedstrijden live uitgezonden worden, allemaal uit internationale topcompetities zoals Barclays Premier League en de Italiaanse Serie A. Lekker genieten dus voor de echte voetbalfans van Nederland.

FOX heeft ook veel Nederlands voetbal

FOX Sports International wil zichzelf neerzetten als dé internationale voetbalzender van Nederland, met topvoetbal uit de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en de UEFA Europa League.

Onlangs werd bekend dat FOX ook de rechten van de oefenwedstrijden van Oranje voor de neus van SBS 6 weggekaapt heeft, en vanaf volgend jaar liggen de rechten van het Nederlandse Eredivisie Voetbal ook al bij FOX. En misschien volgt de rest van het voetbal ook nog wel, waaronder de kwalificatiewedstrijden van Oranje. 

Het Nederlandse voetbal zal waarschijnlijk vertoond worden op de eerste voetbalzender van FOX, die FOX Sports Eredivisie heet, en niet op FOX Sports International, waarvan nu de deuren open gaan.

Meer over