Nee gezegd

Hans Kraay bedankt voor voetbaltalkshow Wilfred Genee

30 juli 2022 10:44 | sport | Door Jef Willemsen

© Screenshot Veronica
Hans Kraay werkt niet mee aan Veronica offside, het nieuwe voetbalpraatprogramma van Wilfred Genee. De sportkenner is benaderd, maar laat zich niet paaien.

Eerder deze week werd bekend dat Wilfred Genee voor Veronica tweemaal per week een nieuwe voetbaltalkshow gaat maken genaamd Veronica offside. 

Hansie-Hansie

De titel is een guitige verwijzing naar voorganger Veronica inside waar Hans Kraay ruim zeventien jaar als vaste gast aanschoof om het balspel te analyseren. Met de verhuizing van Veronica naar SBS veranderde de opzet van het praatprogramma en werd 'Hansie-Hansie' aan de kant gezet.

Aandringen

Maar nu Wilfred weer een zuiver sportprogramma gaat maken probeerde hij Hans toch weer te verleiden. Aan tafel bij Renze onthulde Kraay dat Genee flink heeft aangedrongen: "Wat ik zeer waardeer is dat Wilfred Genee, met wie ik door de jaren heen veel strijd heb gehad in de uitzendingen en die ik vaak paardenlul heb genoemd, de afgelopen twee weken zó ongelooflijk lief z’n best heeft gedaan en zo ongelooflijk vaak heeft gebeld, tot aan vakantie en tot gisteren toe."

Nee is nee

Hans z'n antwoord blijft echter nee: "Het is zeventien jaar hartstikke leuk geweest en ik zit nu bij een omroep waar ik zo ongelooflijk veel kansen krijg. Ik ben geen 28, ik ben ook geen 38, maar ik krijg kansen van iemand van 28. Ik concentreer me met heel veel liefde op ESPN."

Meer over