Hans Kraay Jr. gepasseerd voor Champions League op SBS

14 April 2015 11:37 | sport | Door Televizier

© SBS

SBS zet Hans Kraay Jr. definitief niet in bij de Champions League. "Ik vind het heel, heel, heel erg jammer, maar ze hebben het keurig netjes verteld."

Hans Kraay Jr. is de enige voetbalpresentator met een contract bij SBS, maar toch mag hij de Champions League niet presenteren, die vanaf seizoen 2015-2016 bij SBS te zien isHans onthulde het nieuws zelf in Voetbal International.

Hans Kraay Jr.

De Champions League-wedstrijden zullen volgens Hans niet op SBS 6, maar op Veronica worden uitgezonden. De presentator blijft zelf op SBS 6: “Het Nederlands Elftal en de Jupiler League blijf ik doen de komende twee jaar, zolang we die hebben. De Champions League gaat naar Veronica en ik ga niet mee naar Veronica.”

SBS 6

Hans Kraay Jr. is erg teleurgesteld: “Natuurlijk vind ik het heel, heel, heel erg jammer, maar ze hebben het me acht weken geleden al keurig netjes verteld. Ze hebben heel duidelijk gemaakt: jij blijft op SBS 6.” Opvallend genoeg gingen er juist geruchten dat de Jupiler League ook naar Veronica zou gaan, terwijl Hans Kraay Jr. nu zegt dat hij daarvoor bij SBS 6 blijft.

Veronica

SBS zelf heeft nog steeds niet officieel bevestigd of de Champions League op SBS 6 of Veronica zal worden uitgezonden. Het tijdschrift Voetbal International meldde in februari dat de keuze op Veronica is gevallen, waar de hele dinsdag en woensdag kunnen worden ingeruimd voor het voetbal. SBS liet toen weten dat er nog geen beslissing is genomen.

Jan Joost van Gangelen

Wie de Champions League gaat presenteren, is nog even gissen. De geruchtenmolen draait op volle toeren: mogelijk 'leent' SBS Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten van FOX.

Lees ook:
Jack van Gelder nog niet naar SBS.

Meer over