Dagelijkse show

Henry Schut presenteert WK-praatprogramma Studio Rusland

25 April 2018 10:51 | sport | Door Irma Tomas

© ANP
Het wordt afzien deze zomer wanneer het WK Voetbal in Rusland wordt gespeeld zonder Oranje. Maar de NOS maakt vanaf 15 juni toch een dagelijks praatprogramma over het toernooi en Henry Schut is wederom de presentator.

32 landen haalden het WK voetbal wel en zij spelen van 14 juni tot en met 15 juli om de WK-titel. De NOS zendt de meeste wedstrijden live uit en maakt, net als tijdens de vorige toernooien, een dagelijks praatprogramma. Net als tijdens het EK in Frankrijk (Studio France) en het WK in Brazilië (Studio Brasil). Beide keren was Hugo Borst toen de sidekick. Of dat nu weer het geval zal zijn, is nog niet bekend.

Saai

De afgelopen keer kreeg Studio France nogal wat kritiek. Het was hemeltergend saai zijn, er kwamen te veel gasten langs die helemaal niets met voetbal te maken hadden noch enig verstand van het spelletje hadden, analist Rafael van der Vaart was niet welbespraakt genoeg en Henry Schut wilde graag dat we met z'n allen achter het Belgische elftal gingen staan omdat Oranje ook tijdens dat EK ontbrak. Maar daar had lang niet iedereen zin in.

Vermaken

Benieuwd hoe de NOS Studio Rusland ditmaal gaat aankleden. Bij afwezigheid van Nederland op het WK zullen ze ons toch op de een of andere manier moeten zien te vermaken.

Meer over