Het gemopper bij Voetbal International gaat weer van start

Er kan weer opnieuw gemopperd worden in talkshow Voetbal International: het programma met Wilfred Genee en Johan Derksen in de hoofdrol gaat vanavond weer van start.

Zaterdag is met de strijd om de Johan Cruijff-schaal het nieuwe voetbalseizoen los­gebarsten. En daarom schuiven ook de ­heren van Voetbal International weer aan om de gebeurtenissen op en rond de velden te duiden.

Johan Derksen

Het afgelopen seizoen werd er heerlijk veel gemopperd. Niet alleen op spelers, maar ook op elkaar. Wilfred Genee en Johan Derksen kregen ruzie over een kwestie bij de voetbalclub Heerenveen, waarna Derksen woedend de studio verliet. Ook tussen Genee en vaste gast Hans Kraay jr. botert het vaak niet. „Er komt een dag dat ik je een pofferd op je neus geef met je irritante gedrag”, dreigde de jonge Kraay.

Wilfred Genee

De ruzies legden het voetbalprogramma geen windeieren: de kijkcijfers stegen flink. Toch hebben Derksen en Genee tijdens de vakantie de tijd genomen om over hun ruzie na te denken. Johan liet aan RTL Boulevard weten niet wakker te liggen van de 'dorpsrel'. Wilfred zei dat ook hij de ruzie achter zich heeft gelaten.

Zal het vanavond dan weer allemaal koek en ei zijn, of is de spanning om te snijden?

Reageren