Hockeyster Naomi van As presenteert ZappSport

14 Augustus 2013 09:48 | sport | Door Televizier

Hockeyster Naomi van As legt haar stick tijdelijk aan de kant. Ze is namelijk de nieuwe presentatrice van het programma ZappSport van de TROS.

Naomi van As hoeft de klus niet in haar eentje te klaren, Ron Boszhard blijft gewoon co-host van het programma. Dat vind Naomi wel fijn: "Ik heb een goede leermeester. Hij gaat me allemaal tips geven. Niet te veel natuurlijk, want hij wil winnen. Maar ik ook, want ik ben heel fanatiek", vertelt ze aan RTL Boulevard.

ZappSport Battle

Boszhard en Van As moeten het namelijk tegen elkaar opnemen in The Battle, een vast onderdeel van de show waarin de jongens tegen de meisjes strijden. Naomi neemt deze taak uiterst serieus: "Over mijn tactiek ga ik nog niets vrijgeven, maar dat die beker het hele seizoen naar de meiden gaat, lijkt me duidelijk."

Ron Boszhard

Ron Boszhard laat zich gelukkig niet zo snel op de kast jagen. Hij gaat de strijd dan ook graag aan: "Ik weet precies wat haar zwakke kanten en plekken zijn. Dat is Sven Kramer en die knie van haar, dus daar maak ik heel goed gebruik van." Van As scheurde haar kniebanden in mei af tijdens een wedstrijd. Ze herstelt gelukkig heel goed.

Het nieuwe seizoen van ZappSport wordt vanaf zaterdag 14 september op Nederland 3 uitgezonden.

Meer over