Jack van Gelder gaat praten met SBS

Jack van Gelder heeft een afspraak met SBS in zijn agenda staan. Na de vele geruchten gaat Jack nu eindelijk echt in gesprek over een overstap.

Jack van Gelders telefoon rinkelde onlangs eindelijk, nadat SBS-baas Peter de Mönnink al vaak had aangegeven interesse te hebben in Jack. “Ik ben gebeld door SBS,” geeft de NOS-ster toe op Radio 538. “Ik ga gewoon een keertje praten.” 

Champions League

Omdat SBS vanaf volgend seizoen de Champions League mag uitzenden, is er behoefte aan een groter presentatieteam voor het voetbal. Naast Jan Joost van Gangelen en Hans Kraay Jr. wil SBS ook Ronald de Boer en misschien zelfs Johan Cruijff binnenhalen. Jack van Gelder lijkt nu dus een overstap te overwegen. Hij werkt sowieso nog een jaar bij de NOS, maar bereikt dan de pensioensgerechtigde leeftijd en moet mogelijk stoppen.

Andere shows?

Dj Ruud de Wild vroeg Jack of hij bij SBS ook nog andere dingen gaat doen. Jack is daar nog niet helemaal zeker van: “Ik heb het gesprek nog niet gehad, dus ik hoop het binnenkort te horen. Dan wacht ik rustig af. Ik zou het wel heel leuk vinden.” Jack van Gelder deed eerder – naast de sportverslaggeving – ook spelshows als Te Land, Ter Zee En In De Lucht en Spel Zonder Grenzen. Misschien kan hij zich bij SBS ook weer van die amusementskant laten zien.

Lees ook: De Champions League zal waarschijnlijk op mannenzender Veronica worden uitgezonden.

Meer over:

Reageren