Jan Joost en Toine presenteren Champions League op Veronica

15 april 2015 10:54 | sport | Door Televizier

© FOX

Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten gaan de Champions League-uitzendingen op Veronica presenteren.

Jan Joost van Gangelen bevestigde het nieuws in de Coen en Sander Show. Op de vraag of hij samen met Toine van Peperstraten de Champions League gaat presenteren op Veronica, antwoordde hij: "Ja, dat klopt. We gaan het samen doen. Het zijn om en nabij de 35 avonden, dus we doen er allebei 17 of 18."

Jan Joost van Gangelen

De handtekeningen moeten nog worden gezet, maar Jan Joost weet zeker dat het gaat lukken: "Het is nog niet officieel, er is nog geen witte rook, maar als het nu nog fout gaat, eet ik m'n teenslipper op." Jan Joost is eigenlijk in dienst bij FOX, maar zal net als bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal worden 'uitgeleend' aan SBS.

Champions League

De sportpresentator is blij met de prestigieuze klus: "Het is superleuk. De Champions League is een van de weinige dingen die ik nog nooit gedaan heb, dus die kan ik nu afstrepen!" Jan Joost heeft ook nieuws over het analistenteam: "Bij het Nederlands Elftal hebben we gewerkt met Ronald de Boer, Ruud Gullit en Marco van Basten. De Boer en Gullit gaan waarschijnlijk mee en ik hoop Van Basten ook."

Hans Kraay Jr.

Jan Joost van Gangelen reageerde ook op het nieuws dat Hans Kraay Jr. door SBS is gepasseerd voor de Champions League. "Ik was er vanuit gegaan dat hij gewoon op het veld zou staan. Ik weet er het fijne niet van, maar van mij mag hij op het veld staan." Hans zei maandag in Voetbal International dat SBS hem niet naar Veronica wil laten gaan.

Lees ook:
Hans Kraay Jr. gepasseerd voor de Champions League op SBS.

Meer over