Tot 2022 te zien

Jan Joost van Gangelen blijft boegbeeld van FOX Sports

16 juli 2018 09:09 | sport | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Jan Joost van Gangelen blijft het boegbeeld van FOX Sports. De presentator heeft zijn contract bij de sportzender verlengd tot de zomer van 2022.
"Week in, week uit maken we bij FOX Sports livesportuitzendingen om trots op te zijn", licht Jan Joost van Gangelen zijn keuze om te verlengen toe in een persbericht. "Het hele team van mensen voor én achter de schermen werkt er hard voor om de passie die we hebben voor de sport - en voor het Nederlandse voetbal in het bijzonder - bij de kijker thuis te brengen. Het is een feest om daaraan bij te dragen."

Fresia Cousiño Arias

Naast het verlengen van het contract van Van Gangelen maakte FOX Sports ook de komst van Fresia Cousiño Arias wereldkundig. De presentatrice voegt zich bij de presentatorenpoule van de zender en komt over van AjaxTV. Eerder werd ook bekendgemaakt dat Hélène Hendriks bij FOX Sports blijft. De Brabantse gaat daarnaast werkzaamheden voor Veronica verrichten. 

De Eretribune

FOX Sports zendt naast alle Eredivisie-wedstrijden ook de wedstrijden van de Eerste Divisie, KNVB-beker, Tweede Divisie en de eDivisie uit. Van Gangelen blijft op zaterdagavond De Eretribune doenWie hem daarbij vergezelt, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Meer over