Olympische Zomerspelen 2021 in Tokio: Nederlanders in actie

22 juli 2021 15:05 | sport | Door Irma Tomas

© NOS screenshot

De olympische vlam is gedoofd, de spelen in Tokio zijn voorbij. Maar wat hebben we genoten. Wij kijken nu al uit naar 2024, want dan worden de spelen in Frankrijk gehouden.

Olympische Zomerspelen 2020: Tokio 2021

De vlam is gedoofd, de spelen zijn voorbij. Na een jaar uitstel wegens corona hebben we in 2021 dan toch kunnen genieten van fantastische prestaties. Soms grepen we achter het net, maar op andere momenten heeft Nederland onverwacht goed gescoord. Oranje-helden: bedankt en tot de volgende keer!

Olympische Winterspelen 2022: Beijing

De volgende spelen zijn alweer in 2022! De winterspelen worden gehouden in China, in Beijing, wat wij Nederlanders ook wel Peking noemen. En we hoeven niet eens meer zo lang te wachten: deze spelen zijn te zien van 4 t/m 20 februari. Blijf TVgids.nl in de gaten houden voor alle uitzendingen en streams. 

Olympische Zomerspelen 2024: Parijs

En wij kijken nu al uit naar 2024. Dan worden de Olympische Zomerspelen in Frankrijk gehouden. Hoeven we niet de wekker te zetten om 's nachts naar onze sporters te kijken. Blijf ook in 2024 TVgids.nl in de gaten houden voor alle uitzendingen en streams. De zomerspelen van 2024 vinden plaats van 26 juli t/m 11 augustus.

Medaillespiegel

Nederland heeft nog nooit zoveel medailles gehaald! En nog nooit hebben wij zo'n hoge plaats veroverd in de landen-ranking. Wil je weten hoeveel gouden, zilveren en bronzen plakken Nederland gewonnen heeft? En wie? Klik dan hier voor de medaillespiegel Olympische Zomerspelen Tokio 2021.

Naar de Olympische pagina!

Meer over