Leuk!

Noa Vahle en Hélène Hendriks vanaf augustus ook te zien bij Ziggo Sport

30 april 2024 14:53 | sport | Door Judith Regeling

© William Rutten
Noa Vahle en Hélène Hendriks hoeven voorlopig niet bang te zijn zonder werk te komen zitten. De twee Talpa-presentatrice hebben namelijk een contract getekend bij Ziggo Sport.

De SBS6-fans hoeven ze echter niet te missen: ook daar blijven ze te zien.

Noa Vahle en Hélène Hendriks

Ondanks dat het Ziggo Sport misschien niet is gelukt om de rechten van de Formule 1 in de wacht te slepen, zal de tv-zender deze zomer ook zeker niet op zwart gaan. Hun nieuwe uitgangspunt? Voetbal! Hélène Hendriks zal regelmatig Europese voetbalwedstrijden presenteren, terwijl Noa Vahle de Nederlandse clubs zal volgen in de Champions League, Europa League en Conference League.

Dit betekent echter niet dat ze stoppen bij Talpa Network; ze behouden hun werk daar ook, zo bevestigt het mediabedrijf.

Ziggo Sport

Voor de voetbalfans is er overigens nog meer goed nieuws. Armin Shah, bekend van zijn YouTube-serie Kick 't Met, zal worden ingezet op locatie bij het Europese voetbal en krijgen ook voetbalpresentatoren Wytse van der Goot en Bas van Veenendaal het 'drukker dan voorheen'. Wat dat in de praktijk precies betekent, zal moeten blijken.

Daarnaast heeft Ziggo Sport diverse analisten aan zich gebonden, waaronder Wesley Sneijder en Theo Janssen, die samen met het vaste team zoals Rafael van der Vaart, Marco van Basten, Ruud Gullit en Youri Mulder het laatste voetbalnieuws zullen brengen.

Meer over