NOS besteedt veel aandacht aan WK Atletiek

10 juli 2013 14:25 | sport | Door Televizier

Van 10 t/m 18 augustus vinden de wereldkampioenschappen atletiek 2013 plaats. De NOS gaat hier via verschillende kanalen veel aandacht aan besteden.

Het WK atletiek vindt dit jaar plaats in Moskou. De Nederlanders Eelco Sintnicolaas, Erik Cadee en Churandy 'Ik Ben Blij' Martina reizen in augustus af naar de Russische hoofdstad. De NOS gaat dit jaar veel aandacht aan hen besteden.

Dione de Graaff

NOS Sport zal iedere dag uitgebreid verslag doen van het sportevenement. Dit zowel via televisie, als radio en internet. Léon Haan en Stefan Verheij zullen de beelden voorzien van commentaar, terwijl Dione de Graaff (foto) verslag doet vanuit de studio. Verslaggever Jeroen Stekelenburg praat langs de baan met de atletiekhelden.

Uitzendingen

Elke dag zal er aandacht worden besteed aan de wedstrijden op Nederland 1 en het themakanaal Sport 24. Deze uitzendingen worden ook live gestreamd via NOS.nl. Daarnaast is er dagelijks aandacht voor het evenement in de reguliere uitzendingen van het NOS Sportjournaal en in NOS Langs de Lijn op Radio 1.

 

 

Meer over