NTR stopt met EK talkshow

Hoewel het EK Vrouwenvoetbal nog steeds in volle gang is, trekt de NTR toch al de stekker uit de EK talkshow TALK. In plaats daarvan gaat de NOS uitgebreider voor- en nabeschouwen. 

TALK was na de eerste poulewedstrijd tegen Noorwegen te zien bij NPO Best. Cabaretière Carolien Borgers besprak samen met haar gasten, onder wie Ronald Giphart en oud-voetbalster Daphne Koster, hoe de Oranjeleeuwinnen het er vanaf hadden gebracht.

Vervolg

In eerste instantie zag de NTR een vervolg van TALK wel zitten, maar dan moest de talkshow wel een succes worden. Na de wedstrijd tegen Noorwegen stemden 300.000 voetbalfans af op het programma. Dat is niet slecht voor een zender als NPO Best, maar de kijkcijfers zijn natuurlijk een stuk lager dan de EK-analyses bij de NOS. De laatste wedstrijd tegen België trok bijvoorbeeld al meer dan 2,4 miljoen kijkers.

Lees ook: Daphne Koster voorspelt hoe ver Nederland komt dit EK. 

Zweden 

Aanstaande zaterdag maken de voetbalvrouwen zich op voor de kwartfinale tegen Zweden. De NOS maakt die avond meer tijd vrij voor- en nabeschouwing dan tijdens de poulefase. 

De wedstrijd tegen Zweden is op 29 juli vanaf 20.25 uur te zien op NPO 1.  

Meer over:

Reageren