Opvolger Voetbal International van start: Voetbal Inside

10 augustus 2015 11:32 | sport | Door Televizier

© RTL Nederland

De vernieuwde voetbaltalkshow van RTL 7 gaat maandag van start. Het programma van Wilfred Genee heet niet langer Voetbal International, maar Voetbal Inside.

De drie-eenheid Wilfred GeneeRené van der Gijp en Johan Derksen is terug van weggeweest. Onder de nieuwe naam Voetbal Inside bespreken ze de voetbalwereld, met vlijmscherpe analyses en de nodige humor. Ook vaste gasten Hans Kraaij jr., Wim Kieft en Jan Boskamp zullen weer regelmatig aanschuiven.

Voetbal International

Even leek het einde van het ­programma nabij toen het tijdschrift Voetbal International de samenwerking met de gelijknamige tv-show beëindigde. RTL 7 besloot echter het concept voort te zetten en de koers te wijzigen. Zonder de verslaggevers van het magazine, maar met een frisse look hebben de drie populaire voetbalcritici hun vaste stek op maandag- en vrijdagavond weer ingenomen. Dat levert ongetwijfeld weer spraakmakende televisie op.

Nieuwe rubrieken

"Voetbal inside blijft in de basis hetzelfde," vertelt RTL 7-directeur Marco Louwerens. "Wel zal het programma een nieuw logo krijgen alsook enkele nieuwe rubrieken. Ook zullen we het Voetbal inside-platform verder ontwikkelen, zowel online als de nieuwe app." De interactieve website van Voetbal Inside komt in augustus online en bevat onder meer voetbalnieuws, hoogtepunten en extra video’s uit de afleveringen. Stemmen op de ‘Speler van de week’ kan eveneens via de website.

Voetbal Inside is maandag vanaf 20.30 uur te zien op RTL 7. 

Lees ook:
Voetbaltalkshow VI vernieuwd

Meer over