Presentatoren FOX Sport Centraal bekend

De presentatoren van het FOX-programma FOX Sport Centraal zijn bekendgemaakt. Onder anderen Carrie ten Napel en Bas van Veenendaal zijn van de partij.

Carrie ten Napel, Wytse van der Groot, Bas van Veenendaal en Hélène Hendriks vormen het vaste presentatieteam van FOX Sport Centraal. Het programma wordt altijd gepresenteerd door een duo van een man en een vrouw.

FOX Sport Centraal

FOX Sport Centraal is een sportprogramma dat vanaf 19 augustus drie keer per dag te zien is op FOX. In het programma worden alle actuele gebeurtenissen in en rondom het Nederlandse en buitenlandse voetbal besproken. Daarnaast is er ook aandacht voor andere sporten zoals wielrennen en schaatsen.

Carrie ten Napel

De nieuwe presentatoren zijn nog vrij onbekende namen. Bas van Veenendaal kan men kennen van zijn werk bij Eredivisie Live, waar hij sinds 2008 verslaggever is. Carrie ten Napel, dochter van Evert, verlaat RTV Oost om bij het programma aan de slag te gaan. Hélène Hendriks deed eerder verslag vanaf de Brabantse voetbalvelden voor Omroep Brabant.

De digitale zender FOX gaat op 19 augustus van start. FOX Sport Centraal is elke werkdag om 18.00, 20.00 en 23.40 uur te zien.

Reageren