Rico Verhoeven emotioneel in RTL Boulevard na videobericht dochtertjes

17 december 2016 12:15 | sport | Door Televizier

© Screenshots RTL Boulevard

De stoere kickbokser Rico Verhoeven toonde zich in RTL Boulevard van zijn gevoelige kant. Na een schattig filmpje van zijn dochtertjes kreeg de sportheld het even heel warm.

Sinds hij zijn gevecht tegen Badr Hari won, heeft Rico Verhoeven het druk met alle media-aandacht. "Mijn dochter zegt: papa, je hebt gebokst, maar nu ben je nog steeds niet veel thuis", vertelde Rico in RTL Boulevard. De presentatoren van het showprogramma hadden vervolgens een verrassing voor de kickbokser.

Supertrots

In een videoboodschap spreken zijn vrouw Jacky en zijn dochtertjes hem toe. "We willen zeggen dat we supertrots op jou zijn en dat je het supergoed hebt gedaan", begint Jacky. "We gaan lekker genieten met Kerst en Oud & Nieuw, want we hebben zeker wat te vieren." Vervolgens wil haar dochter kwijt: "Ik hou van jou, papa!"

Warm

Rico krijgt het even te kwaad. "Jullie zijn echt gemeen hè?", roept hij naar Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink. Het wordt helemaal warm hier. Dit zijn echt de dames in mijn leven waar ik het allemaal voor doe."

Bekijk het item hieronder:

Meer over