Goed nieuws voor F1-liefhebbers

Streamingdienst F1 TV Pro komt naar Nederland

Goed nieuws voor de Formule 1-liefhebbers in Nederland. De streamingdienst F1 TV Pro komt beschikbaar in Nederland.

Het is de bedoeling dat de dienst vanaf 18 februari gelanceerd wordt in ons land, zo wordt gemeld via de officiële kanalen. De eerste week van de wintertest is voor abonnees live te bekijken.

Meerdere camera's

Het afgelopen seizoen was F1 TV Pro al actief, maar nog niet beschikbaar in Nederland. Daar komt nu dus verandering in. Provider Ziggo heeft de streamingdienst naar ons land gehaald. Met een abonnement op de dienst kunnen liefhebbers kijken naar onder meer de onboardcamera's, livebeelden en livetiming van de Formule 1

Archief

Een extraatje voor de liefhebbers is dat er een archief is, waardoor Grand Prix uit eerdere jaren kunnen worden teruggekeken. Met de lancering op 18 februari kan men precies de eerste testweek in Spanje meepakken. 

Kosten

Er is nog niet bekendgemaakt wat F1 TV Pro gaat kosten in Nederland. Afgelopen jaar betaalde men in België 7,99 euro per maand en 64,99 euro per jaar. De prijs voor de Nederlandse markt van de goedkope variant, F1 TV Access, is al wel bekend. Dat is 26,99 euro per jaar of 2,99 euro per maand.

Meer over:

Reageren