Van Peperstraten pinkt traantje weg bij laatste NOS Studio Sport

Het was gisteren een emotionele avond voor Toine van Peperstraten. Hij kon zijn tranen bijna niet bedwingen tijdens zijn laatste Studio Sport.

Toine van Peperstraten heeft donderdagavond afscheid genomen van Studio Sport. Na bijna twintig jaar komt er een einde aan zijn werk bij 'het sportinstituut van Nederland'. Tijdens zijn slotwoord hield de presentator het niet helemaal droog.

20 jaar Studio Sport

"Ehm, tja, wat moet ik nou zeggen...er komt een einde aan twintig jaar Studio Sport", zegt Van Peperstraten die op dat moment in huilen lijkt uit te barsten. De sportjournalist weet zichzelf gelukkig weer te kalmeren en vervolgt zijn tekst.

Zo laat hij weten: "Ik ga een mooi en emotioneel avontuur aan bij een commerciĆ«le zender. Bijna de helft van mijn leven laat ik achter mij, daarin heb ik gewerkt bij Studio Sport, en dat zal ongetwijfeld wennen worden.”

FOX Nederland

Toine van Peperstraten gaat de komende tijd aan de slag bij de digitale zender FOX. Naast series en films gaan zij ook veel sportprogramma's uitzenden. Vandaag is naar buiten gekomen dat de zender vanaf 19 augustus 2013 gaat uitzenden in Nederland.

Bekijk het emotionele afscheid van Toine hieronder:

Meer over:

Reageren