Met Kieft, Van der Meijde en Sneijder

Veronica geeft Wilfred Genee nieuw voetbalpraatprogramma

27 juli 2022 23:46 | sport | Door Jef Willemsen

© screenshot RTL 7
Wilfred Genee is terug bij af: de presentator gaat een nieuw voetbalpraatprogramma maken voor Veronica naast zijn werkzaamheden bij Vandaag Inside.

Wilfred Genee (55) lijkt het nooit druk genoeg te hebben. Naast zijn vijf dagen als gespreksleider bij Vandaag Inside en zijn vrijdagmiddagradioshow op BNR maakt hij voor Veronica een nieuwe voetbaltalkshow.

'Veronica Inside'

Net als de illustere voorganger Veronica Inside wordt het nog naamloze sportprogramma op maandag en vrijdag live uitgezonden van 20:30 tot 21:30 uur. Wilfred krijgt versterking van vaste gasten Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde

Vandaag Inside

De studio van Vandaag Inside ligt pal naast die van de nieuwe show, dus Wilfred kan in luttele minuten weer aan tafel zitten bij Johan Derksen en René van der Gijp om het nieuws van de dag te bespreken. Of de nieuwe sportshow betekent dat de heren het voortaan helemaal niet meer over voetbal gaan hebben is de vraag. 

Zowel Vandaag Inside als Wilfreds nieuwe voetbaltalkshow starten op maandag 15 augustus en zijn tot nader orde een vaste waarde in de programmering van Talpa. 

Meer over