'Onbekende' wereldsterren

Veronica komt met voetbalserie Paradijsvoetballers in november

23 oktober 2020 15:09 | sport | Door Daisy Heyer

© Paradijsvoetballers
Veronica zendt vanaf 9 november 2020 een gloednieuw programma uit over voetballers die ergens anders ter wereld absolute sterren zijn, maar die wij amper kennen. De vierdelige serie heet Paradijsvoetballers. 
In Paradijsvoetballers krijgen we een kijkje in het leven van Nederlandse voetballers die in ons eigen land vaak in de subtop speelden, maar die in het buitenland in het paradijs leven. Hier kent bijna niemand ze, daar kunnen ze bijna niet over straat. 

Elf onbekende Nederlandse voetballers

 
In Paradijsvoetballers worden elf onbekende Nederlandse voetballers gevolgd die op een dag hun koffers hebben gepakt om hun geluk te beproeven in verre buitenlandse oorden: Israël, Thailand, India en Zuid-Afrika. In het programma worden ze gevolgd in hun dagelijks leven, zodat je een sprankje mee kunt pikken van hun enorme villa's en de sterrenstatus die ze hebben in het land waar ze verblijven. 
 

Keerzijde

Ook laat het programma zien hoe het er achter de schermen bij de clubs aan toegaat en ziet de kijker de spelers in actie komen tijdens de Indian Super League. Het is niet alleen maar glamour: volgens de makers wordt ook de keerzijde van het voetballeven in het buitenland belicht, zoals heimwee naar familie en vrienden en sommige cultuurverschillen waar men tegenaan loopt. 
 
De voetballers die gevolgd gaan worden zijn Tjaronn Chery, Yanic Wildschut, Nigel Hasselbaink, Peter Leeuwenburg, Nick Hengelman, Istvan Bakx, Elton Acolatse, Kevin Brands, Melvin De Leeuw, Kai Heerings en Gianni Zuiverloon. De serie is vanaf maandag 9 november wekelijks te zien om 22.20 bij Veronica en op KIJK.nl.

Meer over