Veronica zendt Formule 1-race Canada live uit

27 Mei 2015 13:48 | sport | Door Televizier

Veronica brengt normaal gesproken altijd samenvattingen van de Formule 1-races op de buis, maar de eerstvolgende ronde wordt live uitgezonden.

De Grand Prix van Canada is zondag 7 juni rechtstreeks te zien op Veronica. Dit is de eerste Formule 1-race van 2015 die de zender live op tv brengt. Later dit jaar komen ook de rondes in de Verenigde Staten (25 oktober) en Mexico (1 november) rechtstreeks op de mannenzender. Het commentaar wordt steeds verzorgd door Olav Mol.

Max Verstappen

De race in Canada is extra spannend voor de Nederlandse Max Verstappen, die momenteel op de 14e plek staat in het klassement. Bij de vorige ronde in Monaco kreeg hij door een crash een straf van vijf posities. De grote vraag is dus of Max dat goed weet te maken en zichzelf alsnog in de punten rijdt in Montreal.

Canada

De Formule 1-races in Europa, Azië en Australië zijn alleen live te zien op betaalzender Sport1. Veronica zendt van die rondes een uitgebreide samenvatting uit. Vanwege het tijdverschil worden de races in Canada, de VS en Mexico gereden tijdens de zendtijd van Veronica (dat een kanaal deelt met kinderzender Disney XD), dus zijn die wél live te volgen op het open kanaal.

De Grand Prix van Canada is zondag 7 juni om 19.55 uur te zien bij Veronica.

Lees ook:
De Formule 1 keerde deze maand terug in Europa.

Meer over